Sunatoarea, un leac eficient pentru depresia de toamna

depresie, toamna, tratament, naturistOdata cu venirea toamnei, modificarea duratei zilei, dar și stresul cotidian pot influența starea psihică, împingându-ne spre episoade depresive, care, ignorate, pot avea consecințe foarte grave.

Astfel, pentru a depasi cu bine aceasta perioada este indicat sa te expui zilnic la soare, cel putin zece minute, iar indicat este sa faci asta la primele ore ale diminetii.

Nu uita de sport. Nimic nu se compara cu starea de bine data de exercitiile fizice, motiv pentru care iti recomandam sa mergi la inot, sa faci jogging ori chiar sa te duci la sala. Daca n-ai timp, mergi cat mai mult pe jos ori urca scarile.

Ca sa eviti oboseala si pentru a te adapta la orele diurne, dormi cel putin opt ore pe noapte. Evident, consuma fructe si legume, pentru a-i conferi organismului tau aportul de vitamine si minerale de care are nevoie.

Petrece cat mai mult timp alaturi de cei dragi pentru a te incarca cu energie pozitiva.

De asemenea, este indicat sa te hidratezi corespunzator, sa te relaxezi uitandu-te la un film sau sa citesti o carte buna pentru a evada din cotidian.

Depresia de toamana – tratament naturist – sunatoare

Cea mai eficienta metoda de administrare a acestei plante este pe cale interna, sub forma de pulbere

Se fac cure de 2 luni, timp in care se ia o lingurita de pulbere de sunatoare de patru ori pe zi. Sunatoarea se tine cateva minute sub limba, inainte de a fi inghitita.

Lasă un răspuns