Confidentialitate

Our website address is: https://leacurinaturiste.ro.

Potrivit noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, reprezentantii leacurinaturiste.ro reconfirmă angajamentul pentru transparența și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredințezi.  Prelucrarea datelor cu caracter personale. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,

Are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe site ul Leacuri Naturiste– utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati necondiționat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul ___, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Leacuri Naturiste ,  atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.